Tani bebet 4 muajshe mund të qëndrojnë në këmbë (Video)

Një terapist në Islandë ka krijuar një kurs 12 javor, ku trajnon foshnjat më pak se katër muajsh të qëndrojnë në këmbë, pa ndihmën e askujt.

Zakonisht kjo arrihet kur bebet mbushin 9 ose 10 muaj.

Por nëpërmjet ushtrimeve fizike dhe trajnimit në kursin e tij, të vegjlit mund të qëndrojnë në këmbë pa problem që kur janë 4 muajsh.

Islandë: një terapist, nëpërmjet kursit të tij 12 javor, trajnon foshnjet më pak se katër muajsh të qëndrojnë në këmbë, pa ndihmën e askujt. Zakonisht kjo arrihet kur bebet mbushin 9 ose 10 muaj. Por nëpërmjet ushtrimeve fizike dhe trajnimit në kursin e tij, të vegjlit mund të qëndrojnë në këmbë pa problem që kur janë 4 muajsh.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Samstag, 15. Juli 2017