Si është e mundur të shpëtojë nga ky aksident i tmerrshëm! (Video)

si-euml-sht-euml-e-mundur-t-euml-shp-euml-toj-euml-nga-ky-aksident-i-tmerrsh-euml-m-video_hd

Në një aksident të tmerrshëm midis dy automjeteve, pasagjeri i njërit prej tyre fluturon nga makina, por mrekullisht ka mbetur i padëmtuar.
Ai u ngrit dhe filloi të ecë, sikur mos të kishte ndodhur asgjë.