Shkoi në dasmë dhe nisi të hante, skena që i doli përpara e bëri të fliste me vete

Zakonisht ndodh që kur shkojmë në një dasmë të vëmë re cilësinë e ushqimit e më pas të bëjmë komente për ato çfarë kemi ngrënë.

Por rasti i kësaj videoje është tipike shqetësuese mbi cilësinë e atyre që na ofrohen dhe aq më pak në një dasmë ku janë të ftuar shumë veta.

Një djali i cili po shijonte ushqimin në dasmën ku ishte i ftuar pasi mori në dorë shishen e Fantës për ta pirë, pa se llumi në fund të shishes së qelqit të jepte idenë se ishte mbushur me një lloj substance artificiale dhe data e skadencës ishte në vitin 2018.

“Ne nje nga lokalet e Tiranes me ndodhi kjo, ndërkohe qe isha i ftuar ne nje dasme. Me vjen keq nuk mund t’jua them saktesisht ku,-shprehet djali