Pranoi shakanë e kripur të kolegëve, diçka shkon keq dhe e lë djalin të terrorizuar (VIDEO)

Puna bëhet më interesante kur ke kolegë që dinë të sillen e të bëjnë shaka të vogla. Disa djem punëtorë në një fabrikë në Tiranë, vendosën t’i bënin një shaka të kripur kolegut të tyre, i cili mbeti i shtangur.
Ata vendosën të argëtoheshin dhe i thanë kolegut të tyre të varej tek vinçi për një “xhiro”.
Djali mendoi se do ishte qejf, por në video duket shumë i frikësuar pasi nuk priste që ata ta ngrinin aq lart.
Ai zbriti i terrorizuar dhe “i mbeti qejfi” me kolegët për shakanë e pavend.
Shaka pa krip ne pun, te nje fabrike. E ngrem me vinç nje puntor,-shprehet djali që ka dërguar videon.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Video Link