Për t’u vlerësuar/ Gjermanit që luftoi krah UÇK-së i dhurohet shtëpi nga besimtarët myslimanë

Një ndihmë kur ke mundësi nuk dëmton askënd! Nisur nga ky parim janë bërë shumë bamirësi në këtë botë, megjithatë pavarësisht të gjitha problemeve edhe në Shqipëri nuk mungojnë ndihmat solidare për këdo qytetar që ka nevojë.
Por ky rast është disi më i veçantë, pasi bëhet fjalë për një gjerman, i cili ka luftuar krah UÇK-së dhe që atëherë nuk është shkëputur nga Kosova, megjithëse në varfëri të dhimbshme.
Një qytetar ka shkruar:
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM