Adele – artistja e vitit, sipas revistës “Billboard”

Adele – artistja e vitit, sipas revistës “Billboard”

Revista amerikane “Billboard” e ka shpallur artiste të vitit këngëtaren Adele, ndërsa albumi i saj “21″ është shpallur albumi më i mirë për vitin 2012. Siç raporton televizioni britanik BBC, 24-vjeçarja është këngëtarja e parë që do të marrë këto çmime për dy vjet rresht, njofton Zeri. Adele është shpallur edhe si këngëtarja më e […]


Reklama më e shikuar për vitin 2012! (VIDEO)

Si reklama më e shikuar për vitin 2012 është zgjedhur reklama e “Nike”, ku flitet për bukurinë e futbollit dhe ku paraqiten një numër i madh i futbollistëve më të famshëm botërore. Shikoni videon dhe vlerësoni në zgjedhjen e bërë nga ekspertët. Shiko videon më poshtë.