Dy duar të transplantuara për jetë të re

Dy duar të transplantuara për jetë të re

Lindsey Ess Es (29-vjeçare) nga Teksasi, e cila ka humbur duart dhe këmbët pas një infektimi të shkaktuar nga sëmundja e Kronos, vitin e kaluar me sukses i janë transplantuar të dy duart dhe falë kësaj ajo sot mund t’i kryejë të gjitha to punë të rëndomta që me vite nuk ka mundur t’i bëjë. […]


Brenda spitalit fantazmë të Çernobilit (FOTOT)

27 vjet pas aksidentit më të rëndë tragjik bërthamor në historinë botërore, ky spital fantazmë është tregues i asaj që ndodhi atë ditë e më pas. Spitali pranë centralit bërthamor të Çernobilit është braktisur, ndërkohë që fotot tregojnë mobiljet e dëmtuara, krevatet e thyer dhe dyshekët e palarë në dhoma të ndryshme. Katastrofa ndodhi rreth […]


Merimangë e mistershme me fytyrë njeriu zbulohet në Hong Kong! [video]

Një lloj shumë misterioze merimange u zbulua para pak ditësh në Hong Kong! Teksa një drop të rinjihesh ndodheshin në një restorant,papritur u befasuan nga shfaqja e një lloj merimange të panjohur, e cila në trupin e saj dukej qartë se kishte një fytyrë njerëzore…! Lajmë pushtoi mediat e botës brenda pak orëve! Specialistët e […]


Ja vlen te shikohen talentet e tille [Video]

Ketu mblidhen te gjitha talentet me te mira dhe te gjith njerzit me te v’mendur te te gjitha sporteve… Eshte sa e frikshme aq edhe e bukur per tu pare,mrekulli te cilat nuk mund ti beje kush do por prova te shumta e te gjata..