“Nuk rri dot pa i tradhëtuar burrat, seksi me ndërtuesin e shtëpisë më “tërboi” fare”

“Nuk rri dot pa i tradhëtuar burrat, seksi me ndërtuesin e shtëpisë më “tërboi” fare”Jam 38 vjeçe dhe për herë të parë u martova kur isha 25E pranojm, asnjëherë s’kam qenë besnike ndaj burrave të mi, por duhet të nënvizoj se s’kanë qenë as ata me mua Letra: per me shum detaje rreth rrefimit
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim