Loja të cilën çdo çift duhet ta luajë, sipas (s)ekspertes së njohur

Ekspertja e mardhënieve dhe lidhjeve, Dr. Pam Spurr rregullisht jep këshilla të ndryshme për çifte, por kësaj radhe ka vendosur të bie diçka krejtësisht të re: lojën (s)eksuale e cila jua përmirëson jetën (s)eksuale.

Ajo tregon se ankesa më e madhe që e dëgjon nga çiftet është se nuk ‘argëtohen’ më. Nuk ka më flirt dhe aspak pasion.

Sipas saj, çiftet pas një kohe vetëm fillojnë të bëjnë mardhënieve vetëm sa “për ta kryer një punë”, por nuk e shohin më si diçka tejet intime dhe që i lidh ata dy ndërmjet veti.

Prandaj, me qëllim që t’i rindizeni shkëndijat e dashurisë dhe epshit, ekspertja e (s)eksit rekomandon ta luani lojën “Knock Knock”.

Kjo lojë parasheh të ndërtoni një skenë, ku njëri nga ju duhet të shtiret si një vizitor misterioz i cili troket në derë papritmas.

Mund të pretendoni se jeni ndonjë agjent i marketingut, i/e cili vjen rastësisht, apo ndonjë fqinj vozitës i “ndyrë” i/e cili kërkon sugjerime të ndryshme.

Pra, njëri nga ju troket dhe e lini të futet brenda – pa e ditur se kush janë saktësisht.

Epshi do t’ju pushtojë posa të fillojë filtrimi, ndërsa në fund do ta shijoni (s)eksin e mahnitshëm.