Kjo video tregon se sirenat vërtetë ekzistojnë (Video)

Sirenat janë krijesa mitologjike që besohet të jenë gjysëm peshk dhe gjysëm njeri.
Askush nuk e ka vërtetuar ekzistencën e tyre edhe pse ka shumë njerëz në botë që besojnë se ato ekzistojnë.
Në videon e mëposhtme, janë 5 raste të dokumentuara ku shfaqen sirena teksa notojnë nëpër brigjet detare.
Një prej këtyre rasteve është edhe skeleti i një sirene i cili ndodhet në një museum në Danimarkë.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO