“Kjo foto do të shkaktonte Luftën e Tretë Botërore”

Vizita në Francë e Presidentit Donald Trump dhe bashkëshortes së tij Melania Trump po vazhdon të ngjallë ende diskutime në rrjetet sociale.

Së fundmi, në internet po qarkullon një fotografi e dy çifteve presidenciale duke darkuar në një restorant në kullën “Eiffel”.

Bëhet fjalë për një foto ku Melani e ka vendosur dorën e saj mbi këmbën e Macron gjatë pozës për një fotografi. Por pas kësaj fotoje ka një të vërtete sepse rezulton se ajo është montazh.

Fotoja është komentuar shumë në rrjetet sociale, sidomos nën Twitter.

Por komenti që është pëlqyer më shumë është “Nëse Trump e shikon fotografia që do të shkaktonte Luftën e Tretë Botërore”