Gruaja nga Korça: E tradhtova burrin tim, por nuk jam penduar fare sepse…

Unë që po ju shkruaj jam një nënë me dy fëmijë nga një zonë afër Korçës. Jam martuar para tetë vjetësh me një djalë që jetonte vetëm 40 minuta larg nga zona ku jetoja unë me familjen time. Për këtë djalin ndërhyri xhaxhai im. Pretendenti, që më pas u bë burri im.

Jetonte prej disa vitesh në Greqi, bashkë me vëllain e tij. Prindërit e mi jetonin në Itali dhe unë jetoja bashkë me gjyshen, por kur u fejova, ata, u kthyen nje periudh qendruan ketu, me pas perseri u kthyen atje. Une ngela per nje periudh ketu dhe nga ky moement jeta ime filloi ne ndryshoje…/origjinale.net