Foto e mjekut që shokoi gjithë botën ja faktet ! (FOTO)

fo
Zemra e tij nuk rreh më, por zemra e një njeriu tjetër jeta e të cilit rreh pa ndonjë problem eshte shpëtuar. Kardiaku polak Zbigniew Feja dhe Tadeusz Zikevic lidhin marrëdhënie të veçantë, siç shihet në këtë fotografi që tha “Nejshnl Geographic”. Fotografi nga më vigjilentët dhe të kujdesshëm ulur mjeku sy dhe kujdesin e pacientit të tij edhe pas 23 orët e operacionit të rëndë ka prekur ata që e panë, dhe të vendosur për të vënë në mesin e 100 fotot më të mira në histori.
Sot mjeku nuk është më në mesin e të gjallëve, por pacienti i tij gjithmonë të gatshme kujton duke thënë se “Nëse ju e bëni mirësinë, kurrë nuk të harrojmë. Nëse dikush ju bën mirë kurrë mos e harroni.”
Ajo ishte e vështirë dhe pothuajse operacion i pamundur, por kirurg poslkiot Zbigniew Fe ndërmori për të kryer. Dhe pas 23 ore operacioni me sukses duke ndejtur mbi kokën e pacientit të tij ai pati sukses dhe kjo u perzgjodh si njera nder fotografitë më domethënëse në botë.