Flet vajza: Pse bëra operacion vaginën? Tani e kam si kukull Barbie

Sophie Kingsley është një vajzë e re, e cila gjithmonë ka pasur probleme me marrëdhëniet seksuale. Ajo thotë se asnjëherë nuk e ka ndjerë kënaqësinë e seksit dhe sa herë që kryente marrëdhënie, e bënte atë në errësirë.

Vetëbesimi i saj ishte shkatërruar, ndaj herë pas here binte në depresion. Në moshën 15-vjeçare kuptoi se vagina e saj nuk ishte e drejtë. PAs 8 vitesh shqetësime, në muajin Korrik ajo vendosi t’i nënshtrohej një operacioni, nëpërmjet së cilit shkurtoi buzët e vaginës.

Për mua është një ndryshim jete. Është diçka që duhej ta kisha bërë më parë. Procedura kushtoi rreth 3600 paund, të cilat i kisha kursyer, por këto para ia kanë vlejtur për t’i shpenzuar në këtë drejtim. Tani kam një vaginë si një kukull Barbie dhe ndihem mirë. Vagina ime është e adhurueshme”, – tregon vajza.