Flet gruaja që ka dy vagina: Ju tregoj si është jeta ime

Histori për femra që lindin dy fëmijë apo dhe më shumë fëmijë kemi dëgjuar, por që një grua do të kishte dy vagina nuk e kishim dëgjuar deri më tani. Gruaja në fjalë e ka ndarë historinë e saj në një intervistë për portalin Reddit.

Ajo ka treguar se nuk është aspak keq të kesh dy vagina, madje shprehet se ndihet njësoj sikur të ketë një. Sëmundja e saj njihet me didelphys uterus dhe është një çrregullim gjenetik shumë i rrallë.

Gruaja ka edhe dy mitra, dy uteri, dy gypa falopi si dhe dy vagina. Çrregullimin që ka ajo e ka kuptuar kur ishte 16 vjeç.

Në intervistë është marrë edhe i dashuri i saj. Ai është pyetur se si është ndier kur mori vesh se e dashura kishte dy vagina.

Më tingëlloi zbavitëse. Ndonjëherë seksi bëhet pak i çuditshëm dhe nganjëherë i parehatshëm”,- ka thënë ai.