Dyshoi në gruan e tij, vendos kamer të fshehtë në shtëpi dhe… (VIDEO)

Vendos kamera të fshehtë në shtëpi, kap gruan mat.

Një bashkëshort, i cili kishte dyshime mbi besnikërinë e gruas së tij vendosi të provonte dyshimet në kokë.
Ai vendosi një kamera të fshehtë në shtëpi dhe në fund u befasua nga ajo që pa pasi i kapi e kapi gruan në flagrancë duke e tradhëtuar./Gazeta Prishtina/

Ndiqeni videon më poshtë

video link