Dobitë e të fjeturit të zhveshur

0Pse fjetja, të zhveshur, mund të ulë rrezikun nga diabeti… Të mos përmendim infeksionet, dhe ju bënë juve të ndjeheni më pak të lodhur të nesërmen.

Kryeministri britanik, David Cameron thotë se veshë pizhame Donald Duck dhe Marilyn Monroe “vishte” vetëm Chanel No 5- por çfarë është më mirë të vishet në shtrat?

Një në tre adoleshentë flenë të zhveshur referuar një studimi ndërkombëtar nga Fondacioni Kombëtar i Gjumit në ShBA, dhe është dukur të kenë të gjitha burimet e të mirave.

Fjetja, të zhveshur, ju ndihmon të shkrini kalori. Njerëzit që flenë në këtë mënyrë kanë jetë më të lumtur. Duke mos veshur asgjë në shtrat ndihmon femrat të shmangin infeksionet.