Çmenduria e vajzës shqiptare për iPhone: Fiksimi që më zhyti në borxhe!

Kjo është letra e një ndjekëseje të Anabel, e cila dëshiron të ruajë anonimatin, pasi thotë se e di se do të gjykohet.
Unë i kuptoj shumë mirë njerëzit që janë të fiksuar pas iPhone-it, sepse kam qenë vetë një prej tyre. Fiksimi im për telefonët Apple nisi shumë vite më parë, më kushtoi shumë rroga resht dhe me kalimin e kohës, më zhyti edhe në borxhe.
Si një fëmijë i fiksuar me teknologjinë, veçanërisht me telefonët, që kur isha 13 vjeçe nisa të kurseja për të blerë telefonin tim të parë, një Nokia 6230i, që asokohe më kushtoi 250 mijë lekë. E vogël, unë dubloja filma për fëmijë dhe ç’të merrja, e ruaja për të blerë telefonin tim.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

VAZHDIMI