Berat/ Del shëtitje me fëmijët, i shkon gjaku “në fund të këmbëve” kur shikon këtë skenë

Një familje në Berat kishte dalë shëtitje në qytet bashkë me fëmijët kur befas u përballën me një skenë që i la pa mend.

Përpara tyre një çift ishin duke shëtitur por në brezin e burrit binte në sy një pistoletë. Prindërit bashkë me fëmijët mbetën të tmerruar nga ajo skenë jo fort normale.

Nuk dihet nëse ky person është pjesë e policisë apo e ndonjë force të armatosur, por sido që të jetë nuk është normale që të dalë në mënyrë të tillë demonstrative në rrugë dhe të trembë të madh e të vogël.